Tilaus- ja sopimusehdot

Voimassa 17.5.2020 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Impact Tattoo (2218504-2, Merimiehenkatu 23, 00150 Helsinki) verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupastamme.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta impacttattoo.fi/shop ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja niiden loppusumma. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse. Tilausvahvistuksessa näkyy tilauksen hinnat, toimituskulut ja verot.

Maksutavat
Voit maksaa tilauksesi PayPal -palvelun kautta joko luottokortilla tai PayPal -tililtä. PayPal on Internetissä toimiva maksujenvälitysjärjestelmä. Valitessasi tuotteelle toimitustavaksi noudon Impactista, toimituskuluja ei veloiteta. Sovi noudosta erikseen sähköpostilla: jussi@impacttattoo.fi.

Toimitusaika
Tuotteita postitetaan keskitetysti kerran viikossa maksusuorituksen varmistuttua. Tuotteet positetaan kirjeinä tai postipakettina, jotka kulkevat pääsääntöisesti kahdessa vuorokaudessa. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan impacttattoo.fi -sivustolla.

Toimitustapa, toimituskulut ja ALV
Kaikkien tuottetteiden hinta sisältää arvonlisäveroa 24 %. Hintoihin lisätään postitus- ja käsittelykulut, joiden summa riippuu tuotteiden koosta ja määrästä. Tilaukset toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen kirjeenä tai postipakettina.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ota yhteyttä palautusasioissa Impact Tattoon sähköpostiin jussi@impacttattoo.fi, niin saat lisätietoa jatkotoimenpiteistä. Palautuksia ei vastaanoteta yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Tuote on mahdollista palauttaa, jos:
• Tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä myyjälle 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta
• Tuote on ehjä ja käyttämätön
• Tuote on pakattu kuten se lähetettiinkin
• Asiakas on ymmärtänyt, että palautuksesta syntyvät postitkulut ovat hänen vastuullaan.

Tuotteen summa palautetaan tilillesi tai tuote vaihdetaan niin toivoessasi uuteen vastaavaan tuotteeseen, mikäli sellainen Impact Tattoon tuotevalikoimista löytyy. Jotta asia hoituisi mahdollisimman kätevästi, otathan yhteyttä Impact Tattoon sähköpostiin mahdollisimman pian.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut, vaurioitunut kuljetuksen aikana, viallinen tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen jussi@impacttattoo.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta
Oikeus tuotteiden ja toimituskulujen hintojen muutoksiin sekä toimitusehtojen muuttamiseen pidätetään. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Impact Tattoo käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.