Yhteystiedot

Impact Tattoo

Merimiehenkatu 23,
00150 Helsinki

Aukioloajat / Opening Hours

Keskiviikosta perjantaihin / Wednesday to Friday: 12:00–18:00, paitsi arkipyhät

Perjantaisin tatuointeja ilman ajanvarausta!

Walk-in tattoos every Friday!

Ohjeita tatuoinnin ottajalle

 • Teemme tatuointeja ainoastaan täysi-ikäisille
 • Emme tee tatuointeja raskaana oleville, emmekä suosittele niitä myöskään imettäville.
 • Varataksesi tatuointiajan, ota sähköpostitse yhteyttä suoraan siihen tekijään, keneltä haluaisit tatuoinnin. Voit myös tulla käymään Impactissa ja sopia ajan kasvotusten keskiviikosta perjantaihin klo 12:00–18:00. Esimerkkitöitä ja yhteystiedot löytyvät yläpalkista tekijöiden nimiä klikkaamalla.
 • Mikäli sinulla on jokin terveydellinen seikka, joka vaikuttaa kykyysi ottaa tatuointeja, mainitsethan asiasta tatuoijallesi.
 • Ethän tule ottamaan tatuointia sairaana. Jos oireilet, otathan yhteyttä tatuoijaasi.
 • Tatuointimme ovat vegaanisia. Kysy tatuoijaltasi mikäli sinulla on tarkempia kysymyksiä väreihin, yliherkkyyksiin tai muihin asioihin liittyen.
 • Ole yhteyksissä jos sinulla on muuta tatuointeihin liittyvää kysyttävää. Impactin puhelinnumero on 040 760 2450 ja vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin

Ohjeita ajanvaraukseen

Kerro aikaa varatessasi ainakin seuraavat asiat:

 • Idea (tatuoinnin aihe)
 • Tyyli (värikuva, mustaharmaa, linjapiirros, pistevarjostus tms.)
 • Tatuoinnin koko sentteinä (leveys x korkeus) tai kansantajuiset ilmaukset kuten röökiaski, cd-levy, A6, A5, ynnä muut ovat hyviä.
 • Sijainti keholla (oikean jalan pohje, vasemman käden olkavarsi, oikean käden ojentaja, jne).
 • On hyvä mainita jos sinulla on maksimibudjetti tai rajoitettu aikataulu.
 • Mieti jo etukäteen mahdollisimman selkeästi millaisen tatuoinnin haluaisit. Tatuoinnin piirtämiseen, designin muutteluun ja ideoiden pallotteluun menee hirmuisesti ”ylimääräistä” aikaa.
 • Voit lähettää tatuoijalle esimerkki- tai referenssikuvia tatuoinnin tyylistä jos koet, että ideaa on vaikea sanallistaa.
 • Impactilla ei ole käytössä varausmaksua, mutta ajanvaraus on sitova. Tatuoijalla on oikeus periä maksu, jos asiakas jättää saapumatta paikalle ilmoittamatta.

 

Hinta ja maksu

 • Tatuoinnin minimihinta Impactissa on 100 €.
 • Maksutapoina käy käteinen, korttimaksu, tilisiirto ja lahjakortti. Yrittäjän näkökulmasta käteinen on edullisin vaihtoehto, koska siitä ei mene välityspalkkioita. Mikäli haluat maksaa tilisiirrolla, ota pankkitunnukset mukaan.

Tatuoinnin lopulliseen hintaan vaikuttaa kuvan koko, yksityiskohtaisuus, tyyli ja sijainti keholla. Esimerkiksi nyrkin kokoinen pääskynen maksaa enemmän kaulaan, kylkeen tai mahaan kuin vaikkapa sääreen tai ojentajaan, vaikka designin koko ja yksityiskohtaisuus olisi samaa luokkaa.

Walk-in

Impactissa on joka perjantai walk-in-päivä. Poikkeuksista ilmoitamme Impactin Instagramissa. Perjantaisin voit tulla ottamaan pieniä tatuointeja ilman ajanvarausta. Tuo oma mallisi tai idea, jonka pohjalta tatuointi piirretään tai valitse valmiista malleista. Walk-in-tatuointien tulisi olla pienehköjä ja yksinkertaisia. Hyvä nyrkkisääntö on, että kuvat ovat maksimissaan nyrkin kokoisia. Piirtämiseen ei voi käyttää kovin paljon aikaa jos jonossa on useita ihmisiä.

Walk-in toimii first in first served -periaatteella. Omaa vuoroaan ei ilmoittautumisen jälkeen tarvitse odottaa studiolla, vaan soitamme seuraavana vuorossa olevalle. Tatuoinnin tekee se artisti, joka sinä perjantaina on vuorossa. Vuorossa olevaa tatuoijaa voit tsekkailla Instagram-postauksista tai kysellä asiaa suoraan tekijältä.

Sitä Saa Mitä Tulee

Jos et osaa päättää minkä kuvan ottaisit tai haluat muuten vaan jännitystä elämääsi, Sitä Saa Mitä Tulee -palloautomaatti on käytössä walk-in-päivinä. Kone arpoo tatuoinnin aiheen puolestasi. Tatuoinnin hinta automaatista on 150 € ja sen voi tehdä väreissä, mustaharmaana, pistevarjostuksella tai vaikka pelkillä ääriviivoilla. Uusintapyöräytys maksaa 20 €, mikäli kuva ei miellytä. Designit ovat klassisia old school -aiheita ja niitä voi pyöräytellä myös ajanvarauksella.

Tatuoinnin hoito-ohje

Poista suojakelmu 2–3 tunnin kuluttua ja pese tatuointi lämpimällä vedellä. Voit käyttää myös mietoa saippuaa. Kuivaa tatuointi puhtaalla paperipyhkeellä. 

Ensimmäiseksi yöksi tatuointi on hyvä peittää kelmulla suojataksesi sekä tatuointia, että vuodevaatteita. Sen jälkeen kelmua ei enää tarvita. Levitä puhtain käsin tatuoinnin päälle ohut kerros antiseptistä voidetta (esim Bepanthen, Easy Tattoo). Jatka rasvaamista 2–3 kertaa vuorokaudessa tai tarvittaessa paranemisen ajan. 

Paranemisen ajan vältä likaa, pölyä, hankaavia vaatteita ja tatuoinnin raapimista. Vältä myös uimista, saunomista ja muuta vedessä likoamista, ettei rupi pääse irtoamaan ennenaikaisesti. Suojaa tatuointi auringolta ja solariumilta. 

Paraneminen kestää 1–2 viikkoa. Tämän jälkeen tatuoinnin kosteuttamiseen voi käyttää tavallista perusvoidetta. Mikäli jotain kysyttävää ilmenee, ota yhteyttä tatuoinnin tekijään.

Hoito-ohjeen voit ladata talteen tästä linkistä: Tatuoinnin hoito-ohje 

Lahjakortit

Lahjakortit myydään erikseen jokaiselle tatuoijalle, sillä jokaisella tatuoijalla on oma toiminimensä. Otathan huomioon, että mikäli haluat yllättää jonkun läheisesi lahjakortilla, selvitä ensin keneltä hän mahdollisesti haluaisi ottaa tatuoinnin.